El Misteri del metro

Virigalí

La línia 2 del metro de Barcelona és una de les més concorregudes, però poques persones coneixen la llegenda del tren ocult que la recorre de nit. Es diu que aquest tren apareix i desapareix sense deixar rastre, i que només algunes persones triades per la sort poden veure'l.


La Marta era una d'aquestes persones. Un dia, quan es dirigia a casa després d'haver sopat amb els seus amics, es va adormir al metro. Quan va despertar-se, es va adonar que estava sola al vagó i que la llum era diferent, més tènue. Va mirar per la finestra i es va adonar que estaven passant per una estació que no havia vist mai abans.


De sobte, el tren va aturar-se i les portes del vagó es van obrir. Va sentir una veu que li deia que sortís del tren. Va intentar tornar a entrar al vagó, però les portes es van tancar i el tren va reprendre la seva marxa sense ella.


La Marta es va trobar sola en una estació estranya, sense saber com havia arribat allà ni què havia passat. Va caminar pel túnel fins que va arribar a una sala subterrània amb una porta enorme. Va sentir que algú li deia que havia estat triada i que havia d'entrar per aconseguir el que volia.


La Marta va entrar a la sala, i es va trobar davant una taula amb un llibre misteriós. Va llegir que si volia sortir d'allà havia de resoldre una sèrie de preguntes i enigmes. Va començar a respondre, i poc a poc la sala va anar il·luminant-se i es va obrir una porta secreta.


La Marta va sortir per la porta i es va trobar al mateix metro de sempre, com si res no hagués passat. Va arribar a casa encara en estat de xoc, sense saber si el que havia passat havia estat real o només una il·lusió.


Des de llavors, la Marta va començar a anar a dormir una mica més aviat, per veure si podia tornar a veure el tren ocult de la línia 2 i descobrir més sobre el misteriós llibre que havia llegit. Qui sap, potser encara hi ha moltes més sorpreses esperant als passadissos subterranis del metro de Barcelona.

T'ha agradat? Pots compartir-lo!