Viatge a la Ciutat Olímpica

Pituscap

Era un dia de primavera quan en Marc va decidir que volia fer una excursió a Montjuïc. Va agafar el metro fins a la parada de Paral·lel, i allà  va baixar per canviar a l'estació del funicular. El sol brillava fort aquell dia i la vista que es podia veure des del funicular era espectacular. Els arbres estaven plens de fulles i les flors es començaven a despertar.


En arribar a dalt de tot, va decidir visitar el castell de Montjuïc. Va caminar pels seus passadissos i va gaudir de les vistes increïbles que es podien veure des de les seves muralles. Es va quedar allà unes hores, explorant cada racó i imaginant les batalles que s'havien lliurat allà en el passat.


Després de deixar el castell, en Marc va decidir baixar caminant fins al mirador de l'alcalde, on es podia veure una panoràmica de tota la ciutat. Va passar per unes fonts decoratives precioses i va gaudir de l'aire fresc de la tarda.


Però la seva aventura no s'havia acabat encara. Va decidir agafar el telefèric de Montjuïc per baixar fins al port. Va gaudir de les vistes des de dalt del telefèric i va admirar les instal·lacions olímpiques construïdes per als Jocs de 1992.


Finalment, en Marc va arribar al port, on va veure el mar i les grans embarcacions que hi havia amarrades. Va decidir passejar per la zona i va acabar sopant en un dels restaurants de la zona, tot mentre contemplava les   llums de la ciutat que es reflectien a l'aigua.


Va ser un dia inoblidable per a en Marc, ple d'aventures i noves experiències gràcies als transports de TMB que el van portar a través de la ciutat i fins al cim de Montjuïc.

T'ha agradat? Pots compartir-lo!