Estimat diari...

Rosa

16/04/2023


Estimat diari, 


Començo a escriure a aquestes pàgines, ja que des d'ahir tinc un pensament que em balla pel cap. Cada dia agafo la línia 5 del metro de Barcelona. Pujo a la parada de Camp de l'Arpa, que està al costat de casa meva per anar fins a la parada d'Entença, on es troba el meu institut. Agafo el metro a les vuit i cinc cada dia de la setmana, sempre sol haver-hi la mateixa gent.


Ahir vaig veure  un noi que em va transmetre molt bona sensació des del moment que el vaig veure. No només és atractiu físicament, també té un somriure que desprèn alegria. En un principi, em vaig fixar en ell pel llibre que llegia. Era una recopilació de poemes de Pablo Neruda. Sempre ha estat un dels meus llibres preferits.


17/04/2023


Hola diari,


Tinc novetats sobre aquest noi del qual et parlo. El primer de tot, és que m'he fixat que baixa una parada abans que jo, a Hospital Clínic.


Avui he estat jo la que he portat un llibre de poesia. Ell era al metro quan he pujat, hem tornat a coincidir al mateix vagó. Estàvem asseguts l'un davant de l'altre. No ha tardat gaire a fixar-se en el llibre que portava. Després d'estar un minut observant el llibre, ha aixecat la mirada i, per fi, hem mantingut contacte visual. Els seus ulls marrons foscos s'han alineat perfectament amb els meus. Han estat pocs segons fins que se'ns ha escapat un somriure, però he tingut una sensació increïble. Ha estat un sentiment de calidesa que mai havia sentit amb cap altra persona.


No sé si ha estat cosa del destí, però just la dona que portava al costat s'ha aixecat per marxar, per la meva sorpresa ell també ho ha fet, però per asseure's amb mi. M'ha preguntat quin llibre llegia, i si m'agradava la poesia. Jo, tota tremolosa, he contestat. Per la meva pena, el seu trajecte havia arribat al final, i ha baixat rabent. 


Després d'aquest primer contacte, m'he quedat tota il·lusionada i he anat amb un somriure dibuixat a la cara durant tot el dia.


19/04/2023


Estimat diari,


Bon dia, més ben dit, boníssim dia. Ahir no vaig veure el noi del metro, però avui sí i he viscut una situació que no m'esperava. Només pujar al vagó de sempre, estava assegut amb un llibre i un seient buit al costat, he tret valentia i m'he assegut al seu costat. No ha trigat gaire a dirigir-me la paraula i preguntar-me pel meu nom. Ell es diu Leo, irònic ja que té els cabells força arrissats.


El més fort de tota aquesta situació, és que m'ha fet una proposta. No ha estat la típica d'anar a prendre alguna cosa o quedar per anar al cinema. M'ha preguntat si demà a la tarda podia acompanyar-lo a una llibreria que té exemplars de llibres de fa anys en perfecte estat. Evidentment, he acceptat la proposta.


20/04/2023


Estimat diari,


No sé quina sensació estic vivint ara mateix, mai no havia estat en aquesta situació. Va ser una quedada curta, ja que tots dos teníem coses a fer; així i tot, va ser increïble. No vam parar de parlar en tota l'estona, era un sentiment de comoditat i seguretat.


23/04/2023


Estimat diari,


Feliç dia de Sant Jordi, aquest és un dels dies més bonics de l'any, especialment aquest 2023, per a mi. Després d'uns quants dies quedant amb en Leo, avui se m'ha declarat regalant-me la famosa rosa de Sant Jordi, però també un llibre, un que feia molt de temps que  volia llegir. Jo també li n'he regalat un, una recopilació de poesia amorosa.


No sé què passarà en un futur, però, suposo que aquí s'acaba aquest capítol de la història, desitjo poder escriure'n molts més.

T'ha agradat? Pots compartir-lo!