LÍNIA LILA

Hanako

LÍNIA LILA


Un dia, la meva parella sortia de casa meva per anar al treball.  Havíem passat la nit junts i ara ell era al metro parlant per Whatsapp amb mi fins arribar a la seva parada de metro , Glòries. Estàvem acabant de parlar quan, de sobte, ja no em va respondre ni en va dir res. M'estranyà, però vaig pensar que s'havia posat a córrer per arribar puntual al treball.


Al cap de deu minuts, més o menys, em trucà la seva mare dient que li  havien  robat el mòbil quan parlava amb mi. Ja més tard , cap a les sis, em va escriure  des d’Instagram, ja que tenia dos mòbils antics.  M’ explicà que mentre estava pujant les escales l'havien empès i havia caigut, mentre el mòbil li volava de la mà cap al terra. Per sort, va posar les mans a terra per frenar el cop, i només es va clavar un cop no gaire fort al genoll. I veia com una persona amb rastes passava pel seu costat corrents, agafava el seu mòbil de  terra i continuava corrents.


La meva parella va intentar detenir-lo, però entre el cop que s’havia fet i que era enmig de les escales, no el va poder agafar. I el lladre es van escapar amb el seu mòbil.  Mentrestant, hi havia gent a l’andana.  Però no van fer res, miraven tranquil.lament la situació com si es tractés d’una pel·lícula.


Va arribar al seu treball i li va demanar el mòbil al seu company de treball per trucar a la seva mare, perquè bloquegés el mòbil i m’avisés de la situació.


 

T'ha agradat? Pots compartir-lo!