Destins inesperats

Ingrosso

Laia era una jove artista plàstica, que acabava de mudar-se a Barcelona amb l'esperança de trobar inspiració i llibertat per expressar la seva identitat com a dona lesbiana. Un dia, mentre esperava l'autobús, va veure una noia amb una samarreta amb els colors de l'arc de Sant Martí, un símbol de l'orgull LGBT+. Va decidir apropar-s'hi i li va somriure tímidament.


La noia, que es deia Marta, va respondre amb un somriure càlid i van començar a xerrar mentre esperaven l'autobús. Van compartir històries de vida, interessos artístics i les seves experiències com a membres de la comunitat LGBT+. Les seves converses es van fer més profundes i van descobrir una connexió especial entre elles.


Quan l'autobús va arribar, van pujar juntes i van triar seients al costat. En el trajecte, van continuar parlant i rient mentre admiraven els carrers de Barcelona, que passaven ràpidament per la finestra. La confiança mútua i la complicitat van créixer en cada paraula compartida.


Després de baixar de l'autobús, van decidir fer una visita al parc de la Ciutadella. Van caminar pel parc de la mà, sense por de mostrar afecte públicament. Es van aturar davant d'un llac i van contemplar la bellesa del lloc. Laia va treure el seu quadern de dibuix i va començar a capturar l'escena amb el seu estil únic.


Mentre Laia dibuixava,  Marta va treure la seva guitarra i va començar a tocar una melodia suau. Els sons van omplir l'aire, creant una atmosfera màgica al parc. Algunes persones es van aturar per escoltar, i altres fins i tot es van unir al cant. Era un moment de connexió i celebració, un record que romandria per sempre a les seves ments i als seus cors.


El dia va continuar amb altres aventures per Barcelona. Van saltar d'un metro a un altre, descobrint la ciutat des de diferents perspectives. Els transports de TMB es van convertir en els seus aliats en aquesta exploració conjunta, portant-les a llocs increïbles i connectant-les amb la vida de la ciutat.


Amb el temps, es van convertir en una parella. Barcelona va ser el testimoni de la seva història d'amor i va proporcionar un escenari perfecte perquè florís. Cada cop que agafaven el metro o l'autobús juntes, recordaven el dia en què es van conèixer, quan els transports de TMB van unir els seus destins de manera inesperada. Avui, Laia i Marta continuen explorant Barcelona i compartint moments d'amor i alegria als transports de TMB. Juntes, han descobert nous racons de la ciutat, com ara el Barri Gòtic, amb els seus carrers estrets i plens d'encant, o el parc de Montjuïc, amb les seves impressionants vistes i els jardins exuberants.


Cada vegada que agafen el metro o l'autobús, se senten lliures i orgulloses de la seva identitat. Els transports són més que un simple mitjà de desplaçament per a elles. Cada viatge és una aventura única i especial. Des de rutes improvisades fins a descobriments inesperats, Laia i Marta viuen cada moment amb passió i alegria. Els transports de TMB són el fil conductor de la seva història d'amor i el símbol de la seva connexió amb la ciutat.


I mentre caminen juntes pels carrers de Barcelona, agafant-se de la mà i somrients, saben que estan escrivint la seva pròpia història d'amor en aquesta meravellosa ciutat, i els transports de TMB sempre seran part integrant de la seva narrativa, portant-les cap a nous destins i noves aventures plenes d'amor i descoberta.


 

T'ha agradat? Pots compartir-lo!