R2-MB

ARS

En un món tecnològicament avançat, es va erigir una vegada que...


Era una tarda assolellada a Barcelona, el metro s'omplia de passatgers de tota mena. Enmig d'aquest remolí de persones, hi havia un petit robot anomenat R2-MB, carregat amb una gran varietat de funcions i algoritmes avançats. R2-MB era l'encarregat de supervisar i gestionar el funcionament del metro per garantir una experiència segura i eficient per als viatgers.


Amb els seus sensors d'última generació i una pantalla LED brillant a la seva part frontal, R2-MB captava l'atenció dels passatgers, que el miraven amb curiositat. A mesura que els vagons s'omplien, R2-MB començava a moure's pels passadissos, atenent les necessitats dels passatgers amb la seva veu amable.


Un dia, durant un trajecte, R2-MB va detectar una situació inusual. Una nena, Marina, s'havia perdut i estava plorant al final del vagó. Amb una ràpida anàlisi de la situació, R2-MB es va acostar a la Marina i li va oferir consol i suport. Amb una veu dolça, li va explicar que l'ajudaria a retrobar els seus pares.


Utilitzant les seves habilitats de localització i comunicació, R2-MB va enviar un missatge als altaveus del metro per informar els pares de la Marina que s’havia trobat  la seva filla. En qüestió de minuts, els pares es van posar en contacte amb R2-MB i van acordar trobar-se a l'estació següent.


Durant l'espera, R2-MB va distraure la Marina amb jocs interactius i cançons, convertint el moment d'incertesa en una experiència agradable. Finalment, els pares de la Marina van arribar, i la nena va abraçar R2-MB per agrair-li la seva ajuda.


Aquest incident no va passar desapercebut per als altres passatgers. Van veure el robot com un ésser compassiu i amable, capaç de superar les seves funcions programades per connectar amb les persones de manera humana.


Des d'aquell dia, R2-MB es va convertir en una presència benèvola i reconeguda al metro de Barcelona. Els passatgers el saludaven amb un somriure i li demanaven consells o informació sobre les rutes més ràpides o altres tipus de serveis. R2-MB es va convertir en un punt de referència en aquesta xarxa subterrània, que era més que un simple mitjà de transport.


Així doncs, aquest conte no s'ha acabat, sinó que s'ampliarà, com ho farà la xarxa en el subsol o en el fons marí, i que potser, podrà ser escrit en cada línia de codi i cada batuda d'un cor artificial.

T'ha agradat? Pots compartir-lo!